vineri , 12 aprilie 2024
De interes pentru dvs.
Home / Tigla metalica Viking – Koral, Kron si Rubin Plus

Tigla metalica Viking – Koral, Kron si Rubin Plus

Tigla metalica Viking poate fi achizitionata in diverse modele. Cele mai vandute modele sunt: Koral, Kron si Rubin Plus.


Descrierea tiglelor metalice Viking – Material, culori disponibile, termene de livrare
.

Tigla metalica Viking KoralTigla metalica Viking este un produs potrivit atat in cazul unor constructii noi dar mai ales in cazul renovarilor, acolo unde pretul reprezinta un factor important si se doreste un produs ieftin dar care sa ofere o buna functionalitate acoperisului, pentru o perioada indelungata de timp .

Greutatea redusa a acestui tip de invelitoare ofera avantajul unor economii importante atat in cazul unor constructii noi ( aceste economii se obtin inca din faza de fundatie si continua inclusiv la structura acoperisului, greutatea pe care trebuie sa o suporte aceasta structura fiind mult mai mica decat in cazul tiglei de beton ), cat si in cazul in care doriti sa renovati o constructie mai veche .

Protectia tiglelor metalice VikingProfil ( Koral, Kron sau Rubin Plus ), este realizata cu un strat de Zn de 200-275 gr./mp, la partea superioara existand un strat de polyester de 25 sau 35 µm . Garantia pe care o ofera producatorul VikingProfil ( VikingPruszynski ), pentru acest tip de tigle metalice este de 10 ani . Toate cele trei modele amintite mai sus, sunt realizate din aceeasi tabla de otel, diferenta intre acestea fiind data doar de geometria profilului .

Tigla metalica Viking ( indiferent ca discutam despre modelul Koral, Kron sau Rubin Plus ), cu protectie de Zn se produce intr-o paleta larga de culori , atat in varianta mata, cat si in varianta lucioasa . Protectia superioara MATA are o grosime de 35 µm, iar protectia de polyester lucios are o grosime de 25 µm. Pentru culorile uzuale termenul de livrare este de 4-5 zile lucratoare. Paleta larga de culori face ca un acoperis realizat cu tiglele metalice VikingProfil sa se potriveasca atat cu fatada constructiei dvs., cat si cu celelalte elemente importante : tamplaria geamurilor si a usilor , sistemul de drenaj , balcoane , etc. Pentru mostre de culoare, va rugam sa ne contactati si va vom pune la dispozitie paletarul de culori Viking.

Livrarea panourile de tigla metalica VikingProfil se face la comanda , astfel incat VA GARANTAM CELE MAI MICI PIERDERI DE MATERIAL , deci si costuri finale mai mici. Un alt avantaj important al faptului ca tigla metalica este produsa la comanda, o constituie faptul ca aveti certitudinea ca produsul ajunge la dvs. in cea mai buna stare, fara a fi depozitat luni de zile si plimbat de zeci de ori cu stivuitorul .

Descrierea sistemului de jgheaburi si burlane Viking Pruszynski – Niagara

Jgheaburi si burlane NiagaraProducatorul de tigle metalice Viking pune la dispozitia clientilor sai un sistem de jgheaburi si burlane performant, realizat din tabla de otel cu protectie multistrat pe ambele fete . La partea exterioara protectia sistemului de jgheaburi si burlane Niagara este asigurata de un strat de Plastisol cu grosimea de 50 µm .

Sistemul de jgheaburi si burlane Niagara este disponibil in doua dimensiuni, 125/90 si 150/100, si in sase culori standard : alb, maro, rosu, caramiziu, negru si gri .

Standarde de calitate a tiglelor si accesoriilor pentru acoperis Viking

Conform Declaratiei de Conformitate oferite de producatorul VikingProfil, tiglele metalice Viking indeplinesc Standardul de Calitate European 14782: 2006, standard care se refera la invelitorile metalice partial sprijinite .

Conform ofertei furnizate de catre producator, tiglele metalice si accesoriile Viking sunt produse din tabla cu grosimea de 0,50 mm, 0.45 mm si 0.40 mm .

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza doar tigle metalice si accesorii realizate din tabla cu grosimea de 0,50 mm . Pentru a dovedi acest lucru, la fiecare livrare punem la dispozitia clientilor nostri atat Certificatul de Conformitate al produsului livrat, cat si Avizele de Insotire a produselor .

Pentru o informare cat mai buna despre produsele Viking te sfatuim sa vizitezi si pagina privind Certificatele de Conformitate si Certificatele de Garantie .