vineri , 12 aprilie 2024
De interes pentru dvs.
Home / zona de sus / Tigla metalica Viking – O solutie economica

Tigla metalica Viking – O solutie economica

Tigla metalica Viking Profil este un produs creat pentru  beneficiarii cu un buget redus , care doresc un sistem de invelitoare complet , realizat din otel cu grosime de 0,5 mm , protejat in sistem multistrat pe ambele fete .

Tigla metalica Viking Profil este unul  dintre sistemele de invelitoare cu cel mai bun raport calitate/prêt din Romania , acest lucru fiind confirmat si de vanzarile din ultimii doi ani , vanzari ce au depasit si cele mai optimiste previziuni .

Tigla metalica VikingViking Profil , membru al grupului Pruszynski , pune la dispozitia clientilor sai mai multe modele de tigla metalica , dar si mai multe acoperiri de vopsea ( polyester lucios , polyester mat , polyester mat structural , poliuretan si HPS ) , astfel incat sa puteti alege produsul cel mai potrivit nevoilor si bugetului dvs.

Modele de tigla metalica Viking Profil :

KORAL – tigla metalica cea mai vanduta in anii 2009 si 2010

KRON – tigla metalica patentata de grupul Pruszynski

RUBIN PLUS – tigla metalica model economic

Produse intr-o paleta larga de culori , panourile de tigla metalica VikingProfil , se potrivesc atat constructiilor rezidentiale cat si constructiilor de interes social ( spitale , crese , scoli , primarii , etc. ).

Tigla metalica are multiple avantaje , avantaje care au facut ca in ultimii 15 ani aceste tipuri de invelitori  sa devina din ce in ce mai folosite pentru constructiile din tara noastra , devansand net alte tipuri de acoperisuri mai grele , mai greu de montat , mai nesigure sau mai inestetice .

  – Avantaje :

  • Sistemul de invelitoare tip tigla metalica este un sistem usor , avantaj din punct de vedere al necesarului de materiale ( beton , lemn , fier , etc. ) necesare constructiei .
  • Este un sistem ventilat ceea ce impiedica aparitia mucegaiului intre panourile de tabla si folia anticondens .
  • Tigla metalica nu crapa si nu se sparge asa cum se poate intampla atunci cand se foloseste tigla clasica .
  • Panourile de tigla metalica pot fi produse la dimensiuni de pana la 5,5 m ( recomandarea noastra este de maxim 3,5 m ), ceea ce face ca montajul sa fie rapid si usor .
  • Profilele de tinichigerie sunt realizate din acelasi materiale ca si panourile de tigla metalica
  • Paleta larga de culori fapt care permite realizarea diferselor combinatii de culori intre acoperis, fatada , tamplaria geamurilor si sistemul de jgheaburi si burlane .

Pentru a avea un acoperis sigur si estetic este necesar ca oferta de prêt sa include toate accesoriile sistemului de invelitoare .

In cazul in care doriti o oferta de pret pentru o invelitoare Viking Profil, va rugam sa ne contactati.

Un articol interesant despre cum sa va alegeti cel mai potrivit sistem de invelitoare gasiti AICI !

 

Cu stima,

Razvan Voicu – Sc. Rav Construct Company Srl

Check Also

Acoperis tigla metalica

Acoperis tip tigla metalica

Stiti ce inseamna un acoperis tip tigla metalica ? Aflati ce informatii ar trebui sa cuprinda o …