sâmbătă , 25 mai 2024
De interes pentru dvs.
Home / zona din stanga jos / Tigla metalica la 17 RON,18 RON sau 19 RON

Tigla metalica la 17 RON,18 RON sau 19 RON

Cautati tigla metalica la 17 RON, 18 RON sau 19 RON ? Ar trebui sa stiti ca aceste “super oferte” vin la pachet cu preturi mari la accesorii .
Tigla metalica 17 RONCei mai multi dintre beneficiarii care cauta “ tigla metalica la 17 RON “, sunt persoane cu un buget redus care doresc de fapt sa achizitioneze un acoperis ieftin. Mergand pe ideea ca pretul accesoriilor reprezinta 100% din valoarea panourilor de tabla ( la noi s-a impamantenit ideea conform careia costul tuturor accesoriilor este egal cu costul panourilor de tabla) , acesti posibili clienti se gandesc ca achizitionand acoperisul de la un vanzator care vinde tigla metalica la 17 RON/mp, costul total al acoperisului va fi de 34 RON/mp. TOTAL FALS

Cei care doresc sa isi cumpere “ tigla metalica la 17 RON ” ar trebui sa fie constienti ca nu a descoperit nimeni pana acum vre-un producator de otel care sa fie mult mai ieftin decat toti ceilalti si ca atare pretul de doar 17 RON la tigla metalica poate ascunde anumite dezavantaje:

  1. Tigla metalica si profile de tinichigerie de proasta calitate . Deoarece pentru un client final este aproape imposibil sa isi dea seama de calitatea materialului, sunt producatori de “ tigla metalica la 17 RON ”, care au ajuns sa comande otel cu protectie de doar 90 gr. Zn/mp. Pretul mic de achizitie a materiei prime conduce inevitabil la o reducere a pretului de vanzare a tiglei metalice, dar si la o scadere a calitatii acesteia, acest lucru avand ca rezultat o inlocuire a invelitorii intr-un timp mult mai scurt decat ati preconizat. La partea de profile de tinichigerie mai exista si practica realizarii acestora la dimensiuni mult mai mici ( 20%-30%), rezultand in acest fel un pret mai scazut comparaiv cu producatorii seriosi.
  2. Accesorii de proasta calitate vandute la suprapret. Una din tehnicile cele mai uzuale folosite de vanzatorii de ” tigla metalica la 17 RON “ o reprezinta comercializarea unor accesorii de proasta calitate ( folie anticondens, jgheaburi si burlane, etc.), la un pret mult mai mare decat pretul real al pietei, de aici obtinandu-se adevaratul profit. Reteta este simpla si se bazeaza pe ignoranta celor care cauta sa isi cumpere un acoperis : cu cat mai putine detalii referitoare la marca si produsele vandute, cu atat poate fi mai mare profitul. Am vazut in decursul timpului tot felul de mizerii vandute la pret de produse premium, si acest lucru s-a putut intampla doar datorita nepasarii cumparatorilor. Cele mai dese “ combinatii “ de acest fel se fac la folia anticondens si la sistemul de jgheaburi si burlane. Nu de putine ori au fost clienti care au cumparat o mizerie de folie de rafie la pret de DELTA VENT S ( o folie anticondens de calitate superioara, produsa in Germania de catre o firma care exista de aproape 100 de ani ). Atat timp cat cumparatorii nu vor solicita mai multe informatii despre produsele pe care doresc sa le achizitioneze, se vor gasi “ baieti destepti “ care sa vanda tinichele la pret de platina.

Sper ca articolul de mai sus sa ii trezeasca la realitate pe cei care doresc sa isi cumpere “ tigla metalica la 17 RON “, evitand astfel sa devina urmatoarele victime ale vanzatorilor destepti de tabla.

RETINETI faptul ca o oferta serioasa de tigla metalica va cuprinde o lista si o descriere detaliata a produselor necesare realizarii invelitorii, astfel incat beneficiarul sa cunoasca exact materialele pe care le va primi in schimbul sumei platite. O oferta de genul ” acoperisul dumneavoastra costa X RON” este, in proportie de 90% o teapa !

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda VELUX din anul 2005. In cazul in care doriti o oferta de pret pentru o invalitoare tip tigla metalica Gerard, Coilprofil, Novatik sau VikingProfil, va rugam sa ne contactati.