vineri , 12 aprilie 2024
De interes pentru dvs.
Home / Tigla metalica Gerard – Tabla cu acoperire de piatra naturala

Tigla metalica Gerard – Tabla cu acoperire de piatra naturala

Tigla metalica Gerard este un produs PREMIUM care se deosebeste de alte tigle metalice atat prin calitatile tehnice, cat si prin aspectul estetic deosebit.

Tigla metalica cu piatra naturala GerardTigla metalica Gerard – Date tehnice, modele si culori disponibile

Principala deosebire de ordin tehnic intre tiglele metalice cu piatra naturala, Gerard,  si cele realizate din tabla de otel cu strat superior de polyester ( peste 90% din tablele cu acoperire de polyester folosesc ca protectie anticoroziva Zinc-ul ),o reprezinta stratul anticoroziv care protejeaza miezul de otel . La tigla metalica Gerard, protectia anticoroziva a otelului este asigurata de un aliaj de Zn si Al, ( Zincalume ), durata de viata a produselor protejate astfel fiind mai mare decat in cazul celor protejate cu Zn simplu .

In cazul unor ploi puternice, stratul superior de piatra naturala asigura un confort auditiv superior, asemanator cu al acoperisurilor din tigla ceramica .

Spre deosebire de tiglele metalice cu acoperire de polyester ( care sunt realizate dintr-un otel semidur ), invelitorile Gerard sunt realizate din tabla moale, maleabila, care poate fi prelucrata si montata fara a se deteriora ( rupe ). Sistemul de montaj pentru tigla metalica Gerard este diferit fata de cel al altor invelitori tip tigla metalica si de aceea este necesar ca tabla sa fie una maleabila, care poate fi usor indoita.

Tigla metalica Gerard este disponibila in sase modele distincte, fiecare dintre acestea asemanandu-se cu o invelitoare clasica ( tigla ceramica, sindrila, ardezie, etc. ). Modelele disponibile in acest moment in tara noastra sunt : Milano, Heritage, Classic, Diamant, Shake si Shingle . Indiferent de modelul ales, materia prima folosita este aceeasi, ( tabla de otel cu protectie de Zincalume si acoperire de piatra naturala ), diferenta fiind data doar de geometria panourilor de tigla metalica . In tara noastra, cel mai vandut si montat model este Heritage, acesta fiind si primul model aparut .

Tigla metalica Gerard Heritage Chestnut (2)Acoperisurile Gerard sunt disponibile intr-o gama larga de culori, cele mai uzuale fiind nuantele de rosu, caramiziu, maro si negru, tonurile de verde, albastru si gri fiind mai rar intalnite. In functie de modelul ales va putem furniza detalii privind culorile disponibile cat si termenele de livrare . Pentru culorile uzuale termenele de livrare sunt de 3-5 zile lucratoare, in cazul culorilor speciale, aceste termene pot ajunge si la 30 zile lucratoare.

Garantia unui acoperis din tigla metalica Gerard, este de 50 ani in sistem pro-rata ( primii 25 ani integral, dupa care valoarea scade procentual ).

Descrierea sistemelor de jgheaburi si burlane Novatik Ronda si Novatik Quadra

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda este realizat din tabla de otel protejata cu 275 gr. Zn si acoperita pe ambele fete cu un strat de Pural de 50 µm. Aceasta protectie asigura o durata de viata indelungata produsului, garantia oferita de producator fiind de 20 ani .

Jgheaburile si burlanele Novatik sunt disponibile in opt culori distincte ( tonuri de rosu si  maro dar si culori mai putin folosite ca : negru, verde si gri ).

Sistemul Novatik Ronda este disponibil in doua dimensiuni, 125/87 si 150/100, alegerea dimensiunii potrivite facandu-se in functie de suprafata acoperisului, forma acestuia, numarul de burlane care vor fi pozate pe fatada, etc.

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Quadra este un sistem rectangular, atat din punct de vedere al jgheaburilor, cat si al burlanelor, si este disponibil in doua dimensiuni.

Paleta de culori in care poate fi achizitionat sistemul de jgheaburi si burlane Quadra este mai redusa decat in cazul variantei Ronda si cuprinde trei nuante de maro si cate o varianta coloristica pentru rosu si negru.

Fiind realizat din aceeasi materie prima ca si Novatik Ronda, sistemul Quadra beneficiaza de o garantie de 20 ani .

Standarde de calitate tigla metalica si accesorii Gerard

Tigla metalica si accesoriile pentru acoperisuri Gerard respecta Standardul European 14782:2006, standard privitor la invelitorile metalice partial sprijinite ( tigla metalica Gerard se incadreaza la acest tip de invelitoare).

Pentru o informare cat mai buna despre sistemele de invelitori, iti recomandam sa citesti si articolele despre folie anticondens si despre montajul tiglelor metalice.

 Pana la 30.05.2016 tigla metalica si accesoriile Gerard beneficiaza de 20% discount din pretul de lista al producatorului !

Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne trimiteti planul acoperisului pe adresa de mail or.ac1712939941ilate1712939941malgi1712939941t@eci1712939941ffo1712939941 . In cazul in care acest lucru nu este posibil, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a programa o masuratoare a acoperisului.