luni , 30 ianuarie 2023
De interes pentru dvs.
Home / zona din stanga jos / Renovarea acoperisului

Renovarea acoperisului

Renovarea acoperisului, in cazul aparitiei infiltratiilor, poate impiedica deteriorarea finisajelor interioare, doar daca este realizata la timp. De aceea este important ca, inca de la primele semne ale aparitiei infiltratiilor, sa solicitati vizita unui specialist in acoperisuri, care sa faca o constatare privind cauza aparitiei infiltratiilor si modul in care acestea pot fi stopate.

In cazul in care va ganditi sa renovati acoperisul, va oferim solutii complete de invelitoare, adaptate bugetului si nevoilor dumneavoastra.

Renovare acoperis tigla ceramica (2)Renovarea acoperisului se impune de obicei in doua cazuri:

  1. Cand invelitoarea veche a cedat.
  2. Cand invelitoarea montata de curand a fost gresit instalata si au aparut infiltratiile.

In cazul in care renovarea acoperisului se va face datorita vechimii invelitorii, este necesar sa se faca o constatare privind starea in care se gaseste structura acoperisului(grinzi, capriori, astereala,etc.), si sa se stabileasca daca este necesara si inlocuirea partiala sau in intregime a acestora. De obicei, datorita faptului ca tigla metalica este o invelitoare usoara, inlocuirea unor elemente de structura la acoperis s-a facut local, in zonele care fusesera afectate de infiltratii(s-a schimbat un caprior, s-au inlocuit 2-3mp de astereala, etc.). Este important de retinut faptul ca atunci cand se doreste inlocuirea tipului de invelitoare(de exemplu se trece de la o invelitoare de tigla ceramica, la una de tigla metalica), este necesar sa se obtina o autorizatie.

Renovare acoperis tigla metalica (2)In cazul in care renovarea acoperisului se face datorita unor infiltratii aparute in structura acestuia, este necesar sa se faca o vizionare a invelitorii pentru a stabili posibilele cause ce au condus la aparitia infiltratiilor. Deasemenea este necesar sa ne puneti la dispozitie urmatoarele informatii:

–       Cu cat timp in urma a fost montata invelitoarea.

–       La cat timp de la finalizarea lucrarilor au aparut infiltratiile.

–       Cand apar infiltratiile(zapada, zapada viscolita, ploaie cu vant, etc.).

–       Lista de materiale care au fost montate la acoperis.

–       Marca si modelul de tigla metalica.

–       Marca si modelul foliei anticondens.

–       Daca aveti fotografii din timpul instalarii invelitorii.

Pe baza constatarilor noastre si a informatiilor puse la dispozitie de dumneavoastra putem stabili cauza aparitiei infiltratiilor si modul in care putem remedia problemele aparute la acoperis.

Propunerea noastra pentru cei care se gandesc la renovarea acoperisului o reprezinta invelitorile tip tigla metalica cu acoperire de roca sau polyester.

Acest tip de invelitoare se preteaza acoperisurilor cu o geometrie relativ simpla si care au o panta de peste 15°.

In functie de marimea si complexitatea acoperisului dumneavoastra, vom incerca sa gasim solutii adaptate bugetului dumneavoastra, care sa va ofere siguranta unei lucrari bine executate, cu materiale de calitate si care sa se prezinte in conditii excelente si peste multi ani.

Daca va ganditi la o invelitoare cu acoperire de piatra, propunerea noastra este tigla metalica Gerard, un produs PREMIUM, destinat celor care isi doresc un acoperis deosebit atat din punct de vedere tehnic cat si estetic.

In cazul in care doriti sa folositi pentru renovarea acoperisului tigla metalica cu acoperire de polyester, va propunem produsele firmelor Viking Profil si Coilprofil. Acestea se adreseaza persoanelor care doresc o invelitoare ieftina, usoara si aspectuoasa, care sa nu necesite modificarea structurii acoperisului.

Pentru mai multe detalii privitoare la pasii ce trebuiesc urmati in cazul in care va ganditi sa renovati acoperisul, va rugam sa ne contactati.

Daca considerati acest articol interesant, va rugam sa trimiti link-ul acestei pagini si cunoscutilor dumneavoastra, pe retelele de socializare. Ne-ar ajuta si pe noi si poate si pe ei. Va multumim.