vineri , 12 aprilie 2024
De interes pentru dvs.
Home / zona din dreapta jos / Cum aflu un ” pret pe metru patrat la tigla metalica ” ?

Cum aflu un ” pret pe metru patrat la tigla metalica ” ?

 Va rog sa imi spuneti un pret pe metru patrat la tigla metalica ”, este una din cele mai dese solicitari pe care le primesc din partea posibililor clienti.

In primul rand ar trebui sa ne lamurim ce inseamna ” pret pe metru patrat la tigla metalica ” ! Pretul unui metru patrat de tigla metalica se refera doar la tabla, fara a lua in considerare costurile celorlalte accesorii necesare invelitorii. Din pacate, aflarea unui pret pe metru patrat la tigla metalica, nu va va ajuta sa calculati costurile totale ale invelitorii, deoarece pretul accesoriilor nu poate fi calculat in functie de pretul tablei. Una din cele mai raspandite si mai eronate opinii este aceea ca pretul accesoriilor pentru un acoperis este egal cu pretul tablei. TOTAL FALS ! Costul accesoriilor se stabileste in functie de necesitatea utilizarii acestora. Ca idee, ganditi-va la doua acoperisuri realizate cu aceeasi tigla metalica ( acelasi model si aceeasi culoare ). Primul acoperis este in doua ape iar cel de al doilea in sapte ape. Cu siguranta, desi pretul de achizitie al tablei a fost acelasi ( ma refer la pretul unui metru patrat de tigla metalica fara nici un fel de alt accesoriu ), pretul pe metru patrat al invelitorii ( aici am inclus toate accesoriile necesare acoperisului ), a fost mai mare in cazul celui de al doile acoperis.

Pretul unuimetru patrat de invelitoare tip tigla metalica difera in functie de:

  • Forma acoperisului. Cu cat un acoperis este mai complicat , cu atat pretul final al invelitorii va fi mai mare, deoarece o mare parte din costurile acoperisului va fi data de pretul accesoriilor necesare realizarii unui sistem complet si etans.
  • Modelul de tigla metalica dorit. In functie de marca si modelul tiglei metalice pretul poate varia intre 12-13 euro(pentru un sistem complet VikingProfil) si 25-26 euro(pentru un sistem complet de invelitoare Gerard).
  • Culoarea de tabla. In general culorile uzuale de tabla au preturi ceva mai mici decat celelalte culori mai putin intalnite, astfel un sistem complet de invelitoare VikingProfil culoare maro 8017 va costa mai putin decat acelasi sistem de invelitoare in culoarea albastru 5010. Deasemenea tigla metalica si accesorile in culori mate sunt ceva mai scumpe decat cele in culori lucioase.
  • Tipul si dimensiunea accesoriilor. Diferentele de pret se pot datora si accesoriilor folosite(folia anticondens, sistemul de jgheaburi si burlane, etc.). Pretul foliei anticondens are un rol important in stabilirea pretului final al unui sistem de acoperis complet, acest pret putand varia intre 0,5 euro/mp + TVA si 5 euro/mp + TVA (Delta Maxx Titan). Deasemenea o diferenta de pret este data si de sistemul de jgheaburi si burlane, acesta fiind disponibil in mai multe dimensiuni(125/90, 150/100, 165/100), alegerea facandu-se in functie de forma si dimensiunile acoperisului.

Pentru a obtine o oferta de pret privind un sistem complet de invelitoare este necesar sa ne trimiteti cat mai multe informatii despre materialele si serviciile dorite: planul acoperisului, modelul de tabla, culoarea dorita, locatia lucrarii, daca se doreste montaj.

Pentru alte detalii privind preturi la tigla metalica , va rugam sa ne contactati.

Fisiere atasate:

» Pret pe metru patrat la tigla metalica