sâmbătă , 25 mai 2024
De interes pentru dvs.

Asiguram montaj tigla metalica

Rav Construct Company ofera servicii de montaj tigla metalica si intretinere pentru acoperisuri tip tigla metalica. Oferim trei ani garantie pentru lucrarile executate. Comercializam si instalam sisteme complete de invelitori tip tigla metalica cu acoperire de piatra ( Gerard ), si tigla metalica cu acoperire de polyester (Coilprofil, Viking Profil, Novatik ).

Montaj tigla metalica si ferestre de mansardaPentru acoperisurile pe care le comercializam asiguram urmatoarele servicii:

–       Masuratoare (serviciu oferit gratuit pentru locatiile aflate la cel mult 20km de Bucuresti).

–       Ofertare (acest serviciu este gratuit si se realizeaza pe baza planului de acoperis sau pe baza unei masuratori).

–      Consiliere de specialitate (va oferim detalii tehnice privind produsele comercializate si indrumam catre produsul care se preteaza cel mai bine situatiei dumneavoastra, tinand cont de arhitectura casei, panta acoperisului, bugetul alocat, etc.).

–     Montaj (asiguram servicii de montaj tigla metalica, atat pentru acoperisurile constructiilor noi, cat si in cazul renovarilor de acoperis, acolo unde se impune inlocuirea invelitorii).

–      Intretinere (asiguram servici de intretinere a sistemului de acoperis si a elementelor conexe acestuia: curatarea doliilor acoperisului, curatarea sistemului de jgheaburi si burlane, intretinerea ferestrelor de mansarda, etc.).

–      Reparatii (asiguram servicii de reparatii a acoperisurilor din tigla metalica – acolo unde acest lucru este posibil).

Asiguram montaj cu echipe specializate, acordand o deosebita importanta lucrarii atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Angajatii Rav Construct Company au o indelungata experienta in montajul acoperisurilor tip tigla metalica si al ferestrelor de mansarda.

Montajul unei invelitori tip tigla metalica presupune:

–  montajul foliei anticondens si al caroiajului de sipci (montam folia anticondens pe acoperis si realizam suportul pentru tigla metalica in functie de modelul de table ales)

–  montajul sistemului de jgheaburi si burlane (montam jgheaburile si burlanele astfel incat acestea sa poata prelua intreaga cantitate de apa de pe acoperis).

–  montajul panourilor de tabla si al profilelor de tinichigerie (asiguram montajul panourilor de tigla metalica si al profilelor de tinichigerie astfel incat acoperisul sa se prezinte impecabil atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic).

–  montajul elementelor de prindere si etansare (va asiguram ca montajul acoperisului se va realize corect, folosind toate elementele indicate de producator, si in cantitatile specificate de acesta).

Ferestre VELUX combiLucrarile executate beneficiaza de o garantie de trei ani, urmand ca dupa aceasta perioada sa va asiguram(contra-cost), servicii de intretinere post garantie. Angajatii Rav Construct Company sunt instruiti periodic de catre furnizorii cu care colaboram astfel incat calitatea montajelor executate este una deosebita.

Asiguram montaj tigla metalica Gerard, Coilprofil, Novatik si VikingProfil , ferestre de mansarda VELUX, sisteme de jgheaburi si burlane Novatik, Niagara si Metidro.

Pentru o oferta de pret privind serviciile de montaj tigla metalica, jgheaburi si burlane si ferestre de mansarda VELUX, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o vizionare a lucrarii. Ofertele de pret se realizeaza doar pe baza constatarilor facute la locatia lucrarii.

Fisiere atasate:

» Montaje tigla metalica – ASA NU !!!