sâmbătă , 25 mai 2024
De interes pentru dvs.
Home / zona din stanga jos / Folia anticondens pentru acoperisuri tip tigla metalica

Folia anticondens pentru acoperisuri tip tigla metalica

Folia anticondens este un element important al unui acoperis. Producatorul german Dorken va ofera gama de folii Delta, potrivite oricarui tip de invelitoare.

Folie anticondens DELTA VENT S

Folia anticondens are rolul foarte important de a prelua si dirija in sistemul de jgheaburi si burlane condensul aparut pe fata inferioara a panourilor de tabla, evitandu-se in acest fel infiltratiile in structura acoperisului si implicit deteriorarea acestuia.

Acoperisurile de tabla condenseaza foarte mult in comparatie cu celelalte sisteme de invelitori (tigla, sindrila bituminoasa, etc.), si de aceea putem afirma cu tarie ca folia anticondens este unul din accesoriile importante ale unui acoperis, deseori neglijat.

De foarte multe ori am primit cereri de oferta (pentru folii anticondens), de genul: “ Cat costa la dumneavoastra folia gri pentru acoperis ?”. Este bine sa stiti ca in cazul foliilor anticondens, calitatea produsului nu este data de culoarea acestuia. Un produs de calitate superioara poate sa fie negru, gri, albastru sau verde, culoarea neavand nici un fel de importanta. Pentru a intarii cele spuse mai sus am sa va dau un exemplu concret:

–       Folia anticondens Delta Vent N are culoarea gri si face parte din foliile economice produse de Grupul german Doerken. In acelasi timp, folia anticondens Delta Maxx Titan are tot culoarea gri si face parte din categoria foliilor anticondens PREMIUM. Acest lucru intareste faptul ca din punct de vedere tehnic, culoarea nu influenteaza calitatile foliei.

Pentru ca stim cat de importanta este calitatea foliei anticondens recomandarea noastra o reprezinta produsele pentru acoperis Delta, materiale furnizate de Grupul german Doerken. Doerken ofera folii anticondens atat pentru invelitori ondulate (tigla ceramica sau de beton, tabla cutata, tigla metalica, etc.), cat si pentru invelitori plate (tabla plana).

In tara noastra, cele mai cunoscute produse  Delta sunt:

–       Delta Vent N – Folie Delta din clasa economic, pret de lista = 60 euro +TVA/sul*

–       Delta Vent S – Folie Delta din clasa standard, pret de lista = 79 euro +TVA/sul*

–       Delta Maxx – Folie Delta din clasa premium, pret de lista = 131 euro +TVA/sul*

–       Delta Foxx – Folie Delta din clasa premium, pret de lista = 168 euro +TVA/sul*

–       Delta Maxx Titan – Folie Delta din clasa superpremium, pret de lista = 357 euro +TVA/sul*

–       Delta Trela – Folie Delta pentru acoperisuri din tabla plana, pret de lista = 439 euro +TVA/echivalent sul 75mp .

Am afisat preturile noastre de vanzare (pentru cele mai uzuale folii anticondens Delta), deoarece am vrut sa scoatem in evidenta diferentele mari de prêt intre diferitele modele ale producatorului german. Pentru a sti ca beneficiati de o oferta buna de pret, este necesar sa stiti ce model de folie v-a fost ofertat. Sa detaliem putin, pentru a intelege mai bine:

–       O oferta de genul “ folie Delta la pretul de 80 euro/sul”, nu este o oferta buna deoarece in oferta nu se specifica ce model veti primi. Vanzatorul va poate oferi atat produsul Vent N (sau modelul un model mai ieftin), si in acest caz, nu doar ca nu beneficiati de o reducere dar achizitionati produsul la un prêt mai mare decat pretul de lista, cat si produsul Vent S, in acest caz oferta fiind foarte buna avand in vedere faptul ca la pretul de lista ati primit un discount de aproximativ 20%.

Indiferent de marca foliei anticondens va recomandam sa va interesati de datele tehnice ale produsului (rezistente mecanice, permisivitate la vapori, etc.), de pererile celor care au cumparat produsul si de notorietatea producatorului.

Folie anticondens de calitate foarte slabaFolosind o folie ieftina, de calitate indoielnica , riscati deteriorarea intregii structuri a acoperisului. Este pacat sa investiti bani in scandura, capriori, izolatie, placi de gips carton sau lambriu si acestea sa se deterioreze datorita condensului rezultat pe panourile de tabla.

Retineti faptul ca o folie anticondens de calitate va scuteste de renovarea acoperisuluipentru foarte mult timp.

Acoperisurile trebuiesc privite ca sisteme complexe, realizate din multe elemente, fiecare dintre acestea avand importanta lui . Foliile anticondens Delta sunt produse de calitate superioara, destinate protectiei acoperisului, a termoizolatiei si a finisajelor interioare.

Daca v-a placut acest articol si considerati ca merita, va rugam sa-l distribuiti si cunoscutilor dumneavoastra prin retelele de socializare. Acest lucru ar ajuta multe personae care cauta informatii corecte despre foliile anticondens.Va multumim.

Fisiere atasate:

» Folii anticondens DELTA

» Folii anticondens pentru acoperisuri tip tigla metalica