vineri , 31 martie 2023
De interes pentru dvs.
Home / zona din dreapta jos / Ferestre de mansarda VELUX

Ferestre de mansarda VELUX

VELUX este un lider mondial în productia de ferestre de mansarda, avand o traditie de peste 75 ani in acest domeniu. Oriunde spui mansarda, spui si ferestre VELUX, adica VENTILATIE SI LUMINA.

Datorita ferestrelor de mansarda VELUX, spatiile nelocuite de sub acoperis au devenit acum camere primitoare utilizate in cele mai diverse moduri : camere de zi , bai , bucatarii, spatii pentru relaxare, etc.


Ferestre de mansarda VELUX (2)Ferestrele VELUX
sunt produse PREMIUM, de calitate superioara, dezvoltate si imbunatatite pe parcursul a peste 75 ani. Materialele si tehnologiile folosite la confectionarea ferestrelor VELUX sunt de cea mai buna calitate, lucru care a facut ca aceste produse sa fie extrem de durabile, usor de folosit si de intretinut.

Toate ferestrele de mansarda VELUX sunt realizate din lemn de pin nordic, tratat sub presiune, laminat, si apoi lacuit sau protejat cuun strat de poliuretan alb. Fara a fi nevoie de rame de etansare speciale (rame de etansare cu suprainaltare ), panta minima de la care pot fi instalate ferestrele VELUX este 15°. In cazul in care panta acoperisului dumneavoastra este mai mica, specificati acest lucru in momentul in care faceti cererea de oferta, astfel incat sa va putem oferi un pret corect si un montaj realizat conform indicatiilor furnizate de producator.

Ferestrele de mansarda VELUX sunt gandite astfel incat sa se poata realiza aerisirea camerelor fara a fi necesara deschiderea ferestrei. Sisteme de ventilatie sunt instalate în partea de sus a ferestrei de mansarda, volumul de aer circulat putand ajunge pana la 31 m³/ora, in functie de dimensiunea si modelul de fereastra ales. Cu cat avem fereastre de mansarda mai late,  cu atat cantitatea de aer circulat este mai mare.

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX difera in functie de marime si de model, de aceea va sfatuim atunci cand cereti o oferta de pret sa specificati si modelul de fereastra dorit. Diferenta intre doua modele de ferestre VELUX (avand aceeasi dimensiune), poate fi si de cateva sute de euro. Cu cat fereastra de mansarda este mai mare, cu atat pretul platit pentru metrul patrat de geam este mai mic, deci solutia avantajoasa din punct de vedere beneficii/pret este alegerea ferestrelor de dimensiuni mari.

In acest moment, cele mai vandute modele de ferestre de mansarda VELUX sunt:

–       GLL (fereastra de calitate superioara din Gama Standard Plus, destinata camerelor de zi) .

–       GLU ( fereastra de calitate superioara din Gama Standard Plus, destinata camerelor cu umiditate ridicata).

–       GZL (fereastra economica din Gama Standard, destinata camerelor de zi si spatiilor nelocuite).

Diferentele intre aceste modele sunt date de tipul de geam folosit, de protectia lemnului, de protectia fonica si termica pe care o ofera fereastra,etc..

Montator autorizat VELUXPentru instalarea corecta (conform indicatiilor furnizate de producator), a ferestrelor de mansarda VELUX, este necesar sa achizitionati (impreuna cu fereastra), si rama de etansare potrivita invelitorii pe care o aveti. Rama de etansare se alege in functie de modelul invelitorii, panta acoperisului si dispunerea ferestrelor. Pentru o alegere corecta, care sa va ofera un maxim de siguranta si beneficii, va recomandam sa apelati la serviciile unui  Montator Partener VELUX. Societatea noastra are angajati Montatori Parteneri VELUX, persoane cu experienta de peste 10 ani in montajul acestor tipuri de produse.

Pentru alte detalii despre ferestre de mansarda VELUX, va rugam sa ne contactati. In cazul in care ai gasit in aceasta pagina informatiile cautate, poti sa ne sprijini cu un “ Like “.

Preturile ferestrelor de mansarda VELUX sunt disponibile AICI ! Preturile afisate includ: fereastra de mansarda, rama de etansare si kit-ul de izolare termica BDX.