vineri , 22 februarie 2019
De interes pentru dvs.
Home / DESPRE NOI

DESPRE NOI

Rav Construct Company activeaza pe piata invelitorilor metalice si a ferestrelor de mansarda din anul 2005.

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda din anul 2005. Oferim servicii de consultanta, vanzare si montaj pentru acoperisuri Gerard, Novatik, Coilprofil, VikingProfil si pentru ferestre de mansarda VELUX.

Permanent incercam sa va oferim cele mai bune solutii, tinand cont atat de bugetul dumneavoastra, cat si de particularitatile fiecarui acoperis. Intodeauna punem pe primul loc rezolvarea corecta din punct de vedere tehnic a situatiilor ce pot aparea la montajul invelitorii sau a ferestrelor de mansarda.

Va oferim informatii detaliate despre produsele pe care le comercializam si solutii tehnice adaptate situatiei dumneavoastra. Va explicam pe larg avantajele si dezavantajele diferitelor marci de invelitori pe care le comercializam putand astfel sa luati o decizie in deplina cunostinta de cauza.

Din anul 2005 am dezvoltat parteneriate cu producatori sau importatori de tigla metalica , sisteme de jgheaburi si burlane, membrane pentru acoperis si ferestre de mansarda , incercand sa oferim clientilor nostril solutii complete pentru acoperisuri rezidentiale sau industriale .

Deoarece stim ca pretul are un rol major in alegerea clientilor nostri, am ales o gama variata de produse, astfel incat sa putem oferi solutii corecte, atat beneficiarilor care doresc produse PREMIUM, cat si beneficiarilor care au un buget redus, dar care doresc o invelitoare sigura pentru o perioada indelungata de timp .

In acest moment in portofoliul nostru de produse puteti gasi marcile :

–          GERARD – Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala

–          VIKINGPROFIL – Tigla metalica cu acoperire de polyester

–          COILPROFIL – Tigla metalica cu acoperire de polyester

–          DELTA – Membrane pentru constructii

–          VELUX – Ferestre de mansarda si accesorii

Pentru orice fel de informatii legate de produsele pe care le comercializam (tigla metalica, ferestre de mansarda, jgheaburi si burlane, membrane pentru acoperisuri,etc.), va rugam sa ne contactati. Vom raspunde in cel mai scurt timp cererii dumneavoastra si va vom furniza informatiile solicitate.