miercuri , 21 februarie 2018
De interes pentru dvs.
Home / Promotii / Promotie la tigla metalica Coilprofil

Promotie la tigla metalica Coilprofil

Construiti sau renovati un acoperis ? Tigla metalica poate fi cea mai buna solutie !

Rav Construct Company comercializeaza si monteaza sisteme de invelitori tip tigla metalica, cu acoperire de piatra naturala sau polyester. Suntem distribuitori autorizati Gerard, Coilprofil, Novatik si VikingProfil.

Pentru mai multe informatii despre invelitorile pe care le comercializam va rugam sa accesati meniul principal. Aici veti gasi informatii utile despre acoperisurile tip tigla metalica Gerard, Coilprofil, Novatik si VikingProfil.

 

PROMOTIE LA TIGLA METALICA COILPROFIL

CoilprofilIn aceasta perioada, la achizitia unui sistem complet de acoperis Coilprofil,  beneficiati de o promotie  deosebita.

Astfel, la achizitionarea unui sistem complet de invelitoare Coilprofil Metigla, primiti GRATUIT o fereastra de mansarda VELUX GLL 78X140 cu rama de etansare si kit BDX. Pretul de lista al acestor produse este 466 euro.

Promotia Coilprofil este valabila in cazul in care :

  • Suprafata acoperisului depaseste 200 de metri patrati .
  • Se achizitioneaza sistemul complet de invelitoare ( panouri de tigla metalica, profile de tinichigerie, folie anticondens, sistemul de jgheaburi si burlane, accesorii pentru fixare si etansare ).

In cazul in care doriti informatii suplimentare despre Promotia Coilprofil, sau o oferta de pret pentru o invelitoare tip tigla metalica, va rugam sa accesati formularul de contact .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *